DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Har du lyst til, at der skal ske noget aktivt i dit sabbatår? Nogen melder sig ind i det lokale træningscenter, og andre sætter nye mål for deres løbetræning. Hvis du synes, det lyder lidt kedeligt, er det helt forståeligt. Mange tager kun ét sabbatår, og det er vigtigt at få det bedste ud af det. Gør noget, som du måske ikke får muligheden for igen. Her får du 3 aktiviteter til dit sabbatår.

  1. Der gemmer sig en anden verden under havets overflade. Vælg en dykkerrejse, hvis du vil have aktiviteter ud over det sædvanlige i dit sabbatår. Det er det oplagte tidspunkt at tage et dykkercertifikat ved et af verdens bedste dykkerdestinationer.

  2. Machu Picchu er en gammel inkaby i Sydamerika. Du har sikkert set billeder af de flotte inkaruiner, som er et af verdens vidundere skabt af mennesker. Trekking er blevet en populær aktivitet i sabbatåret. Trek til Machu Picchu via inkastien, som tager 2-4 dage. Turen dertil er en unik aktivitet for dig, der vil have udfordringer, eventyrlig historie og sjælden udsigt.

  3. Når man først har prøvet surfing, kan man ikke få nok. Surfing er den perfekte aktivitet for dig, der holder sabbatår. Alle kan surfe, og det er en god måde at lære andre unge at kende på. Med den rette træning kan du blive en habil surfer i dit sabbatår. Der findes et hav af surfspots og surfskoler i hele verden. Med surfing følger en hel kultur, som man nemt kan blive fanget i – der er fare for, at du slet ikke har lyst til at tage hjem igen.

Dette er blot 3 forslag til aktiviteter, du kan lave i dit sabbatår. Rejsebureauet Adventuredk tilbyder et hav af spændende aktiviteter i hele verden. Se flere sabbatår destinationer her, og husk at du altid kan melde dig ind i et træningscenter eller sætte nye mål for løbetræningen, når du kommer hjem.