DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Hvis du mangler idéer til, hvordan du uden for meget besvær, får skabt lige præcis det kontor du drømmer om, så læs med her og få 3 gode men enkle lifehacks til hvordan du kan skabe det kontor, du går og drømmer om.

Skab et struktureret kontor

Hvis du ikke er den helt store organiseringsfan, kan dette lifehack muligvis virke en smule kedeligt. Men hvis alt har en plads, undgår du at det roder på kontoret. Sørg for at alt har en plads; printerpapiret ét sted, kuglepenne et andet sted, og post-it-noterne et tredje sted. På den måde bliver det langt lettere at finde tingene når du skal bruge dem, og du undgår at have én stor rodeskuffe hvor man alligevel aldrig kan finde det, man skal bruge.

Indret anderledes med loppefund

Måske har du fundet et par gamle magasinholdere, eller et smukt maleri som alligevel ikke helt passer ind i stuen? Magasinholderne kan danne et smukt grafisk udtryk hvis du hænger dem op på væggen, og så undgår du at der opstår et stort rod blandt alle dine papirer. Maleriet kan nemt blive til en smuk men anderledes opslagstavle. Du kan også være heldig at finde små fine nips, som kan pynte på dit kontor. Du kan også bruge et gammelt tørrestativ som moodboard. Der er uanede muligheder – og det er kun fantasien som sætter grænser.

Skab et godt indeklima ved hjælp af planter

Alle ved at planter er med til at forbedre indeklimaet. Udover det skaber planter og blomster en helt særlig form for ro. Ved at bringe planter ind i et ellers til tider stresset kontor, vil du kunne forbedre indeklimaet og bringe fred og ro inden døre. Man siger også, at det er ren helse for sjælen at pusle om planter. Der er derfor masser af fordele ved at pynte dit kontor med planter.