DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.


Når sommeren er over os, valfarter vi til den ene grillfest efter den anden. Måske skal du selv arrangere en? Her får du 3 tips, der sikrer dig den helt perfekte grillfest.

Det er med at udnytte sommeren, når den viser sig fra sin gode side. Af samme grund er vi danskere gode til at være ude under åben himmel, så snart solen skinner det mindste. Hvis du er ligesom størstedelen af os, er du garanteret også en af dem, der valfarter til grillfester med venner og familie hele sommeren. 

Herunder får du 3 tips til, hvordan du selv arrangerer en grillfest, der trækker kegler blandt de deltagende. Der er faktisk ikke så meget, du skal huske på, så længe der er masser af mad og drikke, men med en smule ekstra flid, er du garanteret en grillfest, der sent vil blive glemt.

#1: Husk salaten

Selvom kødet ofte er det, der fylder mest til en grillfest, så vil dine gæster garanteret gerne have lidt variation. Husk derfor at lave en lækker salat, der kan supplere kødet på bedst mulig vis. 

Servér salaten i skåle med hver sin grøntsag, så gæsterne selv kan sammensætte den salat, der passer til deres humør.

#2: Bag pizzaer direkte på grillen

Hvem siger, at en grillfest udelukkende skal bestå af pølser, koteletter og kyllingefilleter? Hvis du virkelig vil imponere gæsterne, så lav en koldhævet pizzadej, aftenen før de kommer på besøg. Rul dem tynde, inden gæsterne kommer, så du er klar til at lave pizzaerne.

Brug grillen som en rigtig pizzaovn, eksempelvis med en pizzasten eller -stål, hvor du har mulighed for at bage pizzaerne direkte på grillen, så de bliver sprøde og tynde som på et italiensk pizzeria. Bruger du en gasgrill så sørg for at have en ekstra flaske gas. Der er ikke noget der er værre end at løbe tør.

#3: Husk de kolde drikkevarer

Drikkevarer er altafgørende for, om din grillfest bliver en succes. Desværre kan det være lidt svært at holde dem kolde. Hvis du får mange gæster på besøg, kan det være endnu mere vanskeligt, da køleskabet kan have svært ved at følge med, så der hele tiden er kolde drikkevarer til gæsterne.

Brug eventuelt et badebassin til at have drikkevarerne i. Fyld det op med koldt vand og isterninger og put eventuelt et låg på, så isen smelter langsommere. Det vil helt sikker være en succes.