DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

At rejse er at leve. Sådan sagde Simon Spies. Eller var det H.C. Andersen? Uanset hvem, så er det dejligt at rejse, og som ordsproget ganske rigtigt siger, så føler man sig mere levende, når man rejser. Desværre er det ikke billigt at rejse, men der findes heldigvis mange måder, hvorpå man kan få en billigere rejse, hvis det er det, man vil. Det ser vi på herunder.

Rejs uden for industriferien

Hvis du gerne vil ud at rejse billigt, kan det betale sig, at du gør det uden for skolernes ferie. Hvorfor det? Fordi rejseselskaberne har luret, at der er mange, der gerne vil rejse i skolernes ferier.

Derfor er det dyrere her, fordi der er flere, der booker rejser. Ja, de sælger nærmest sig selv. Hvis du gerne vil på charterrejse, så er det en god idé at vente til uden for industriferierne.

Køb rejsen lige inden du skal afsted

Der er mange måder, du kan finde billige rejser på. Eksempelvis hvis du køber den lige inden du skal afsted, vil du typisk kunne finde dem rigtig billigt. Der findes afskillige sider, hvor du kan søge efter afbudsrejser.

Ellers findes der adskillige sider, hvor du kan følge med i, hvor der er billige rejser – og det gør sig også gældende på Facebook, hvor der er deciderede grupper, der lægger op, når der er billige rejser.

Rejs flere ad gangen

hvis I er fere, der rejser på samme tid, vil du typisk kunne få mængderabat. Det er smart, og det er billigt, så derfor vil du kunne spare mange penge, hvis i vælger at tage afsted mange af gangen. Det kræver dog, at du kender nogle, der gerne vil med. Gør du ikke det, så er det svært. Forhør dig omkring, og sørg for at spørge i din klasse eller på din arbejdsplads.