DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Hvis du har din egen hjemmeside, ønsker du med al sandsynlighed, at den modtager mange besøgende, som bruger lang tid derinde. Hvad end det er fordi du har en virksomhed, en blog eller noget helt tredje, så er formålet med en hjemmeside at få besøgende. Derfor skal du sørge for at lav en hjemmeside, som kan være succesfuld på netop det område. Hvis du er i tvivl om, hvordan du får mere succes med din hjemmeside, kan du læse videre her, hvor du får 3 tips til netop det.

Lav et ensartet design

Selvom designet af hjemmesiden ikke har så meget at gøre med at lokke folk dertil, så betyder det rigtig meget for at få folk til at blive derinde. Det er vigtigt, at du har et design, som er ensartet over hele siden. Det betyder blandt andet, at der skal bruges de samme farver, skrifttyper og lignende på hele hjemmesiden. Desuden skal designet også passe til dit brand. Har du en virksomhed med et lyserødt logo, giver det god mening at bruge lyserød i dit design på hjemmesiden.

Brug online markedsføring

Hvis du skal have flere besøgende til din hjemmeside, er det vigtigt, at du markedsfører den korrekt. Det behøver ikke være dyrt, da der også findes gratis markedsføringsstrategier. Du kan blandt andet bruge søgemaskineoptimering, som handler om at få din hjemmeside så højt op i søgeresultaterne, som muligt. Du kan derimod også betale dig til en højere placering i søgeresultater, hvis du er villig til at smide lidt penge idet.

Mindre tekst, flere billeder

Selvom det kan være fristende bare at skrive løs om, alt hvad du tilbyder på hjemmesiden, er det vigtigt, at du fokuserer mindst lige så meget på billeder. De fanger opmærksomhed samtidig med, at det får teksten til at virke mere overskueligt og lettere at læse.