DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Man kan roligt sige, at smartphonens indtog på markedet har ændret vores liv. Nogle vil mene, at det er til det bedre. Dog er der også mange, der vil påstå, at smartphonen er afhængighedsskabende og et irritationsmoment, dog alligevel et nødvendigt onde.

Uanset hvilken side, du er på, får du her et par lifehacks, som med garanti vil gøre dit smartphone-liv lettere. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du forsøder tilværelsen som mobilforbruger. Der vil nemlig altid være problemer med din telefon — også selvom du har læst denne kæmpe guide til den bedste mobil for dig.

1. Sådan får du din telefon til at spille højere uden højttaler 

Hvis du er typen, der elsker at synge med på dit yndlingsnummer i badet, men alligevel er for nærig til at købe en minihøjttaler, så får du her et godt råd. Brug en glasskål uden noget i. Put din telefon i glasskålen. Vupti, du har nu en minihøjttaler!

2. Brug fjernsynet som oplader

De fleste har prøvet at stå i den situation, at de mangler et sted at lade op. Måske har du selve ladestikket, men mangler USB-converteren, så den kan komme i en stikkontakt. Frygt ikke; brug dit fjernsyn som converter. Der er nemlig indbygget USB i de fleste nyere fjernsyn.

3. Træt af reklamer? Brug flytilstand

Når du spiller gratis spil, du har downloadet, vil du ofte opleve, at der kommer reklamer op i tide og utide. Det kan være frustrerende. Dog er der heldigvis råd for det. Du kan nemlig bare slå flytilstand til, og så slipper du for dem. Lettere bliver det ikke!

4. Brug telefonen som lampe

Alle smartphones har en lommelygte funktion. I nogle tilfælde vil du dog opleve, at det ikke er nok. At du har brug for lidt ekstra power. Det kan du få forholdsvist nemt. Hvis du har en flaske med vand, kan du stille den oven på din din mobils lygte. Herefter vil den fungere som en udendørslampe.