DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det er forår, og det betyder, at det er ved at blive lidt lysere udenfor — og det betyder også, at vi har mange ting, der skal fejres. Statistikker viser nemlig, at jo lysere aftener vi har, des mere festlige bliver vi.

Du kender det måske fra dit eget liv. At du bliver mere social, når temperaturen stiger, og det bliver varmt udenfor. I den anledning får du hermed fem fede festtricks, som du med fordel kan anvende, hvis du vil gøre sommerfesten lidt sjovere.

Brug et glas som højttaler

Mange af sommerens fester foregår udenfor — og hvilken fest bliver ikke lidt bedre uden musik? Det gør de fleste. Medmindre du udfordres i en omgang stilleleg, så vil festen utvivlsomt ikke tage skade af lidt sprøde sommertunes. Har du glemt en højttaler, så stil din mobil i et (tomt) glas. Det kan fint fungere som substitut for en højttaler.

Brug frosne balloner til at nedkøle drikkelse

Hvis du har drikkelse, der skal nedkøles — og det har du med garanti — så kan du prøve at fryse nogle vandballoner ned, som du efterfølgende kan bruge, når drikkelsen skal nedkøles. Det vil give en fed effekt og samtidig være festligt. Hvad mere kan gæsterne (dig selv inklusive) forlange?

‘Dup’ dine grillkul med rosmarin

Hvis du vil give din bøf dét ekstra pift, så kan du med fordel ‘duppe’ dem med rosmarin, når der er gang i dem. Det vil få røgen til at dufte rigtig godt, og det vil samtidig give bøfferne en fantastisk bismag af rosmarin og røg. En god kombination, som vi kun kan anbefale.

Brug frosne bær som isterninger

Det er forfriskende med en drink om sommeren — og drinks skal der til, når du fester. Brug frosne bær som isterninger for at give dine drinks et ekstra festligt pift, som tilmed kan spises bagefter.