DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Vil du gerne have en vinterferie med din familie, hvor I ikke bare ligger derhjemme og ser Harry Potter maraton for femte vinter i træk? Vil du gerne ud og lave noget aktivt, hvor I får rørt jer og oplevet noget sammen?

Skiferie i Østrig

Den klassiske løsning for mange i vinterferien, er at tage på skiferie. Her får I for alvor mulig for at være aktive. At stå på ski er virkelig god motion samtidig med, at det er sjovt for hele familien. Hvis ikke I har prøvet det før, skal I ikke udelukke at tage af sted af den grund. Den kan sagtens være sjovt alligevel, og I vil hurtigt blive bedre. Tag på skiferie i Østrig.

Spil badminton sammen

I vinterferien kan I lave ting både indendørs og udendørs, men hvis I gerne vil finde på noget anderledes at lave, hvor I får mulighed for at konkurrere mod hinanden samtidig med, at I får motion, så kan I tage ud i en hal og spille badminton.

Gå lange ture i skoven

Naturen i vintermånederne kan være rigtig flot. Specielt hvis der er dækket af sne. I kan vælge at køre ud til en skov, hvor I ikke har gået før, og så kan I gå en lang tur sammen. Det er rart at blive blæst igennem, og det er altid hyggeligt at gå inde i skoven. Bare husk at tage godt med tøj på, så humøret ikke bliver ødelagt på grund af iskolde fødder og ører.

Stå på skøjter

Noget andet der er helt oplagt i vintermåneder, er at tage ud og stå på skøjter sammen. Det er endnu en af de ting, der er sjove lige meget, om du er øvet eller ej. Det er bare at kaste sig ud i det. Bagefter kan I altid nyde en kop varm kakao.