DEL
Kvinde i træningstøj med armene rejst

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der er mange myter om hvad der er den letteste vej til et vægttab, og der findes mange hundrede forskellige slankekure. Fælles for rigtig mange af dem, er at de har en effekt, men også at denne effekt sjældent er længerevarende. Det kan naturligvis være sjovt at tabe sig 10 kilo på relativ få uger, men hvis man efter et tilsvarende antal uger, har taget det samme eller endda mere på, er morskaben til at overse.

Der findes ikke nogen helt let vej til et vægttab, men der findes en helt enkel regel, som man kan leve efter. Gør man dette kan man være sikker på, at man kommer til at tabe sig. Det handler ganske enkelt om, der skal flere kalorier ud, end der skal ind. Du skal altså forbrænde flere kalorier i løbet af dagen, end du indtager. Hvis du gør dette, er kroppen så smart indrettet, at den begynder at tære på ens fedtdepoter. Hvis der er langt mellem disse to tal, går det hurtigere. Dette gælder begge veje. Så indtager man langt flere end man forbrænder, tager man hurtigt på. Man kan hjælpe det på vej, ved at benytte produkter som disse der kan booste ens fedtforbrænding.

1500-2000 om dagen

Hvor mange kalorier man har forbrænder på en dag afhænger af rigtig mange faktorer. Jo større man er, jo større en “maskine” er kroppen også og jo mere brændstof har den brug for. Det kan derfor også være en god ide at få lavet en professionel måling, der viser ens forbrænding. Ved man ikke hvad ens forbrænding er, arbejder man i blinde. Ved man derimod lidt mere præcist hvad man forbrænder, kan man nemmere sørge for at holde sig under dette, og dermed lige så stille og roligt tabe sig.

Man kan naturligvis også sætte lidt ekstra fart på ved at sørge for at forbrænde flere kalorier, hvilket sker gennem fysiske udfoldelser. Det kan være alt fra at gå en tur til at hoppe på cyklen, eller besøge det lokale fitnesscenter. En af de vigtigste ting at huske på, er at lidt er bedre end intet. Det kan godt være at du tænker at du ikke kan løbe, og derfor ikke gør det. Men så gå en tur – alt hjælper på forbrændingen.