DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Kender du det med, at du og dine venner har svært ved at finde en dag, fordi det er svært at matche alles kalendere? Det kan komme til at virke helt umuligt at finde en dag, men det er aldrig umuligt. Hvis I planlægger det i ordentlig tid, kan I altid finde en dag. Derfor kan du være den, der tager initiativ til at finde på noget at lave og invitere dine venner denne gang.

Planlæg en hyggelig filmaften

Der er aldrig nogen, der er gået galt i byen med en helt klassisk filmaften. Det er noget, som langt de fleste synes er virkelig hyggeligt. Hvis du fylder din stue med dyner, puder og tæpper og køber en hel masse lækre snacks, er der lagt helt op til, at du kan invitere dine venner forbi. Du kan også gøre det til et pyjamasparty, så I alle sammen skal have nattøj på. Det gør det kun endnu mere hyggeligt. Her kan du købe eller leje Captain America, hvis I mangler noget at se.

Foreslå en aften på café med lækre drinks

Hvis I har brug for at komme ud og hygge jer, hvor der er masser af plads til at snakke om alt og ingenting, kan I finde en hyggelig café, hvor I kan nyde nogle lækre drinks. Hvis I ikke har set hinanden længe, er der altid rigtig meget at snakke om, og sådan et cafébesøg kan pludselig komme til at vare flere timer. I kan også tage fra café til café og smage en drink, hvis I vil spice aftenen lidt op.

Tag ud og stå på skøjter

Her i vinteren kan det være rigtig hyggeligt at stå på skøjter sammen både indendørs og udendørs. Så hop i jeres vintertøj og vanter, så I kan komme ud på isen.