DEL
wifi hjemmet

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Internettet i hjemmet bliver vigtigere og vigtigere. Flere og flere ting er forbundet til nettet og stabiliteten er meget afgørende. Flere har behov for et velfungerende trådløst netværk i hjemmet, så apparater som iPad, Smart TV, printere, WiFi kameraer, vaskemaskinen kan kobles på uden problemer. Apparater som disse kaldes også Internet of Things, og forkortes “IoT”. Det er sikkert og vidst at der ikke bliver mindre af de såkaldte IoT apparater i fremtiden og kravene til dit trådløse setup i hjemmet stiger. Hvis du f.eks. har dårlig mobildækning i hjemmet, kan et velfungerende WiFi, hjælpe de fleste teleselskaber, da de tilbyder ”WiFi opkald” hvor din smartphone, tablet eller computer anvender hjemmets WiFi til at ringe op fra. Læs med og undersøg hvad du selv kan gøre for at forbedre stabiliteten af internettet i hjemmet.

Når internet installeres, er det vigtigt at routerens placering, er optimal. Jo højere routeren er placeret, jo bedre og mere stabilt internet opnås i hjemmet. Ligeledes er det vigtigt at routeren ikke er placeret op og ned at noget isolering, som blokere for signalet.

Køb en wifi forstærker

Der findes mange forskellige slags wifi forstærkere, men kvaliteten afviger meget. Ubiquiti er en af de førende mærker inden for trådløst netværk, og med deres Ubiquiti Unifi UAP-AC-PRO, får du ikke mere stabilt internet. Produktet er ideelt fordi Unifi UAP-AC-PRO er designet til at levere effektiv WiFi og højeste båndbredde en WiFi ac standard kan tilbyde. Det kan være visse udfordringer, så derfor er dette lifehack at tage fat i en professionel. Et par firma tilbyder nogle support løsninger på wifi, som garantere dig den optimale opsætning og løsning. De vil konfigurere det trådløse modem, og få alt opsat efter bogens regler.