DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der findes mange grunder til, at det er en god idé at stoppe med at ryge, og der findes ligeledes mange måder, man kan gøre det på. Det er dog ikke altid, at alle grunde er lige gode. Derfor får du her ét effektivt tip, som du kan bruge i dit rygestop, hvis du vil undgå at falde i igen.

 

Har du forsøgt på et rygestop før?

Det er ikke nemt at kvitte cigaretterne. Derfor er der også mange, der har prøvet flere gange, men er faldet i igen. Hvis du læser denne artikel, er der stor sandsynlighed for, at du selv har oplevet lige netop dette; at stoppe for en periode – måske på et par måneder – for derefter at falde i igen.

Det er ligegyldigt, hvor stædig du er i starten, hvis denne følelse ikke vedbliver. Det kan godt være, at du vedholder i starten, men det sværeste ved sit rygestop er, at du skal blive ved med at sige til dig selv, at du ikke skal ryge – også når der er gået et par måneder, og du har fået styr på dit rygestop.

Brug dette simple trick

Hvis du har svært ved at holde fast i dit rygestop, kan det være rart at have et substitut, der kan bruges som kompensation for cigaretterne. Her kan en e-cigaret være en god løsning, fordi den simulerer de almindelige cigaretter.

Det er dog vigtigt, at du ikke anvender den for evigt, men blot har den som et nødstilfælde, du kan hive op ad lommen, når du bliver for fristet til at ryge cigaretter. Det er sjældent en god idé, og hvis du kan ryge på din e-cigaret, kommer du med garanti på bedre tanker. Samtidig skal det siges, at du kan få e-væske med smag af almindelige cigaretter. Det er ikke helt det samme, men det er et udemærket substitut, hvis du blot vil have følelsen af at ryge.

EFTERLAD ET SVAR