DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Du har sikkert siddet en stille eftermiddag eller aften og forsøgt at søge dig frem til måder, du kan gøre dig selv lykkeligere på. Det er ofte nogle søgte og meget vage råd på en internetside, du ikke tager rigtig seriøst. Der er nemlig ikke fastlagt nogen opskrift på lykke, og det bliver ofte bare gætteri, som er svært at forholde sig til. Noget af det, der synes at gøre folk lykkeligere, er dog et efterkoleophold. Hvor mange kender du, der ikke nød sit ophold på en efterskole eller en ad de populære idrætsefterskoler? Hvis du er sportsinteresseret, så er sidstnævnte nemlig det, man kan kalde en ingrediens i opskriften på lykke. Der er nemlig næsten kun gode oplevelser at hente på en idrætshøjskole, hvor du dyrker dine interesser sammen med ligesindede, som du knytter kammeratskaber for livet med. Der er flere glimrende idrætshøjskoler som fx den fortrinlige idrætsefterskole i Ikast, ISI.

Idrætsefterskole sætter sporten på spidsen

Det er i ungdommen, at hobbyer rigtig skal dyrkes. Det er der, der er tid til det. Derfor er idrætsefterskolerne så populære – det er den tid, hvor du rigtig har mulighederne for at fordybe dig i dine interesser. Dine sportslige interesser kunne eksempelvis være:

  • Badminton

  • Cykling

  • Fodbold

  • Håndbold

  • Golf

  • Volleyball

Det er en god idé at se efter idrætsefterskoler som ISI, der tilbyder linjeidrætsfag. Det giver dig muligheden for at dyrke din sport mest muligt med ISI’s venlige personale og deres evner til at gøre dig endnu bedre til din sportslige interesse.

Find fantastiske venner, du ikke vil være foruden

Mange forbinder efterskoleopholdet med venskaber, du ikke ville være foruden. Du har sikkert hørt historier fra andre, der nød at gå på efterskole og glædeligt fortæller om deres mange oplevelser på ISI eller en lignende efterskole. Du vil opleve, at dine sociale evner bliver forbedret, mens du udvikler stærke relationer.