DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det bliver mere og mere populært at træne derhjemme. Træning skal være nemt og tilgængeligt, og derfor er det smart at have det derhjemme. Hvis man har god plads, kan man tilføje mange ting og næsten lave sit eget træningscenter derhjemme. Hvis du har lyst til at have et personligt træningscenter derhjemme, så er det smart at investere i en squat rack.

3 gode grunde

En squat rack er et stativ, hvor du kan have din vægtstang på, når du laver squats eller bænkpres. Der er mange grunde til, hvorfor en squat rack er smart, og dem kan du læse om her:

  • En nemmere måde at træne på
  • En mere sikker træningsmåde
  • Bedre opbevaring af vægtstang

Nemmere træning

Træningen bliver nemmere for dig, fordi vægtstangen er hævet op til din højde. Derfor behøver du bukke dig ned hver gang du holder pause, og undgår derfor at løfte forkert og skade ryggen. Derfor er det også mere skånende for din krop.

Husk på sikkerheden

Hvis man træner alene, er det en god ide, at man sikre sig at træne på en sikker måde. Det kan være farligt at træne med meget tunge vægte. En squat rack gør det nemmere at hænge stangen op, når man bliver træt, og derfor undgår man at komme til at tabe den. Med en squat rack er sikkerheden altså i top.

Bedre opbevaring

En squat rack giver dig også en bedre mulighed for at opbevare dine vægtstænger. Fordi de er så tunge kan vægtstængerne godt lave mærker i gulvet, hvis man taber dem. Det kan også bare være irriterende at have dem liggende på gulvet, da det fylder og bruger meget af gulvpladsen. Med squat racken kommer vægtstængerne væk fra gulvet, og giver dig derfor mere plads og en mulighed for at passe bedre på både gulvet og selve vægtstangen.