DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Markedsføring og branding er noget, der foregår på mange platforme. Derfor kan det være en oplagt ide at få lavet et professionel speak, som du kan bruge på rigtig mange af disse platforme til at markedsføre det budskab eller det produkt som du gerne vil have ud over rampen.

Et speak

Et speak af tekst er noget der kan være af forskellige længder, og som reducerer i en lydfil, som kan benyttes på alle mulige platforme. Med et speak får du et fleksibelt produkt, som du kan tilpasse og bruge til din markedsføring på rigtig mange forskellige måder og steder. Et speak er oplagt til reklamespot i en podcast, et radioprogram, på sociale medier eller mange andre forskellige steder. Et speak kan rigtig meget og kan tilpasses dit behov helt præcist.

Få lavet det professionelt

Hvis du har besluttet dig for at det er en god ide at få lavet et speak, så er det måske en ide at lavet det med en professionel speak- og lydproduktion. Det kan du eksempelvis få gjort hos Speakstudiet, der indtaler og producerer speak til brug på alle platforme, og gør det super effektivt og til priser, der er rigtig gode. Det er bare at kontakte Speakstudiet og få et prisoverslag på det du ønsker. Speakstudiet har mange store kunder, og dermed stor erfaring på området. Prisen afhænger selvfølgelig af længden af dit speak, og hvordan materialet skal leveres.

Andre muligheder med speak

Det at indtale en professionel speak kan bruges til meget mere end blot reklamespot. Det kan være en bog, der skal indtales, men måske også til undervisning eller også bare til jeres telefonsvarer eller meget andet. Og du kan få lavet dit speak med en stemme, der matcher det budskab, som du gerne vil sende.