DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Er i blevet mere som venner eller bofæller end kærester? Eller endnu værre består hverdagen af skænderier, tåre og kold luft imellem jer? Drømmer i om at finde kærligheden igen og atter have det godt sammen? Så er det bestemt ikke for sent for jer – det er først for sent når man mister håbet eller bliver ligeglad.

Få den hjælp I har brug for med parterapi på Østerbro

Der kan være mange grunde til at i går galt af hinanden. Fejlkommunikation er en af de største årsager til skilsmisser. Med parterapi kan i lære at tale rigtigt sammen og undgå at misforstå hinanden og dermed undgå en stor del af jeres skænderier. Hvis man i dagligdagen ikke får snakket rigtigt ud om de konflikter der opstår, så vil bomben til sidst eksplodere og det vil virke fuldstændig uoverskueligt selv at skulle snakke alle tingene igennem derfor kan parterapi østerbro virkelig være til gavn for jer hvis i bor i hovedstadsområdet.

Corona har været hård ved mange par

Specielt det seneste har været rigtig hårdt for mange par. Det har været svært at leve i en pandemi og det har været forbundet med meget frygt og usikkerhed. Derudover har langt de fleste været hjemsendt fra arbejde og man har skulle finde en helt ny måde at være sammen som par på i pandemien. Specielt hovedstadsområdet har været meget påvirket af pandemien og derfor har restriktionerne været ekstra hårde. Det har derfor været ekstra svært at være kærester i denne del af landet. Er du også påvirket i dit parforhold grundet restriktionerne i hovedstadsområdet så få hjælp til at komme igennem krisen med parterapi på Østerbro. Med parterapi på Østerbro kan i genfinde kærligheden, få hjælp til at finde en god rytme i hverdagen og få hjælp til at kommunikere bedre sammen.