DEL
Lagerhotel

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Mange danskere savner mere plads i hjemmet. Vi er gode til at samle mange ting sammen, og samtidig vil vi gerne have et enkelt og rent udtryk, som ligner det fra boligbladene. Desværre er de to ting sjældent forenelige, medmindre du har råd til at større villa. Derfor kan det være nødvendigt, at tænke i alternative pladsløsninger. For eksempel kan du bruge et lagerhotel til at opbevare dine ting.

Mere plads uden for huset

Et lagerhotel er en slags lager, hvor du kan leje et rum og få opbevaret dine ting. Mange bruger et lagerhotel i forbindelse med en flytning, hvis de ikke kan flytte ind det nye sted med det samme. Du kan dog også sagtens bruge et lagerhotel som en mere permanent løsning.

Man kan sammenligne et lagerhotel med en ekstern kælder. Det er her, du opbevarer de ting, du ikke bruger så tit. Lagerhoteller findes over hele landet, og især i Aarhus, Odense og København er der mange. Hvis du for eksempel bor i Aarhus, søger du bare på ”lagerhotel Aarhus” for at få overblik over de forskellige muligheder. Det kan for eksempel være dette her. Det er en god idé at undersøge et par forskellige muligheder, så du har overblik over pris, placering og tilgængelighed. Hvis du vælger en dyr løsning, som ligger langt væk, og som du derfor aldrig kommer i, kan du næsten lige så godt bare spare pengene og smide de ekstra ting ud.

Billigere end at købe et større hus

Generelt er et lagerhotel dog en meget billig løsning. Hvis alternativet for eksempel er, at du køber et større hus, kan det betale sig at regne på omkostningerne. Mere plads koster ofte mange tusinde kroner om måneden, og oven i det kræver det mere energi. For nogle betyder det, at de er nødt til at arbejde mere hver måned, samtidig med at husarbejdet tager længere tid. Det er energikrævende, og kan ende med at blive en stor hovedpine i stedet for en frihed. Samtidig er lagerhoteller ofte bedre beskyttede mod oversvømmelser og indbrud end et almindeligt hjem, så du ikke skal være bange for at miste gamle minder.