DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Ifølge statistikker er der mange par som på et eller andet tidspunkt i deres parforhold afprøver parterapi. At gå til parterapi er ikke ensbetydende med at der er noget galt i forholdet. Man kan sagtens gå til parterapi for at få nogle redskaber til, at gøre parforholdet endnu bedre. Det er forskelligt hvad det enkelte par har på hjertet. Derfor har en parterapeut heller ikke to ens dage, da det er forskelligt hvad der snakkes om til konsultationerne. Du kan finde god parterapi på Østerbro, da terapeuterne er gode til at give deres klienter en god oplevelse.

En god terapeut på Østerbro

Det er meget forskelligt hvordan det enkelte par finder frem til en god terapeut. Nogen får en bestemt anbefalet af venner, imens andre finder en der befinder sig i lokalområdet. Der er mange som vælger parterapi Østerbro, da de er gode til at varetage parrets behov. De er lyttende forstående og giver altid parret nogle lektier for til gangen efter, så de kan prøve nogle redskaber af. Dette er med til at styrke parforholdet og får parret til at reflektere over forskellige ting i hverdagen.

Du skal have en god mavefornemmelse med dit valg

Det er vigtigt at finde en dygtig terapeut, der med garanti kan hjælpe med jeres problemer. På internettet kan du læse andres anmeldelser om de enkelte parterapeuter, så du kan blive klogere på om de har været gode til deres arbejde eller ej. Danskerne er gode til at give deres mening til kende på internettet, og derfor er der med garanti også en anmeldelse af den terapeut som du gerne vil vide noget mere om.

Forløbene er individuelle

Der er ikke nogen forløb der er ens, da det er forskelligt hvad det enkelte par har brug for hjælp til. Derfor vil parterapeuterne altid gerne have en god snak med parret inde forløbet går i gang, så forventningerne kan blive indfriet. På denne måde kan parterapeuten få en ide om hvad det er som parret har behov for og derfra skræddersy et individuelt forløb. Der er ikke nogen regler for hvor længe man kan gå til parterapi. Det kommer helt an på parrets behov og derfor ser mange det an efter et bestemt antal besøg hos parterapeuten.