DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

I denne pandemi-tid har man for alvor tiden til at dykke ned i ens egne tanker – og dette kan både være godt og skidt. Det kan måske være nogle problematikker, som altid har lagt i baghovedet, men som først kommer op til havets overflade lige nu.

Det kan være alt fra arbejdsproblemer, parforholds-dilemmaer eller andet tankemylder. Det som især fylder noget her i nedlukningstiden er den store ensomhed, som mange dansker går og slås med. Og én ting er især vigtigt at huske på – du er aldrig alene – og du skal ikke stå med dine problemer alene.

Det perfekte tilbud til lige præcis dig
Hos Mindminders kan de hjælpe dig med netop disse problemer, hvor der skabes fokus på psykiske velvære, og skabe dig den bedst mulige nutid og fremtid. De tilbyder terapi både som individuelle forløb eller til par samt familier.

De tilbyder også workshops eller gruppeforløb – fx til en virksomhed, uddannelsessted eller en helt tredje gruppe, som har brug for indspark af en tredje partner, der kan skabe et nyt blik og pust til tingene. Derudover tilbyder de også kurser og seminarer, så du kan blive endnu klogere på de psykiske problemstillinger, som fylder allermest i vores samfund.

Støtte og hjælp til balance
Alt dette tilbyder de både i Aabenraa, Esbjerg, Horsens og Middelfart. Og hvis du ikke bor i nærheden af lige præcis disse steder, så er der også mulighed for virtuelle forløb og telefonkonstellationer – lige i coronaens navn.
Mindminders kan gennem forskellige psykologiske metoder hjælpe dig til at blive mere bevidst om dig selv. Der er ikke nogen problemer som hverken er for store eller små, så tøv ikke med at kontakte Mindminders. Det kan være svært at bede om hjælp, men det er ofte det rette valg.