DEL
Trappe med opbevaring

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Uanset hvad man synes om IKEA, må man give dem én ting: de er virkelig gode til opbevaring! Det er fascinerende, hvor mange opbevaringsløsninger IKEA kan mase ind i ét rum, og ofte endda uden at det kan ses. Det er noget, vi alle kan lære af. I takt med, at der flytter flere og flere ting ind i vores hjem, kan det nemlig også komme til at se meget rodet ud. Heldigvis er der et sted, som stadig er uudnyttet i mange rum. Selvom mange kender til at smide rodet ind under trappen, er det nemlig de færreste, der sætter opbevaringen i system. Det kan dog hurtigt skabe meget mere plads, hvis du sørger for at udnytte pladsen under jeres trappe ordentligt. Konsultér eventuelt forhandleren af din trappe, for at høre, hvad mulighederne er.

Brug skabe til familiens overtøj

En løsning kan være at installere store skabe under trappen, som kan bruges til opbevaring af større ting. De kan også bruges til opbevaring af overtøj, hvis jeres trappe er placeret i gangen. På den måde får I stort set usynlig opbevaring af de ting, der normalt fylder rigtig meget i hjemmet. Hvis I har outdoor-udstyr, kan det også være praktisk at opbevare det under trappen, hvor det er nemt at få fat i.

Små skuffer til dimsedutter

En anden mulighed er at fylde pladsen under trappen med skuffer i alverdens størrelser. Du kan finde mange fantastiske billeder af denne metode på nettet, hvor det er en af de hotteste trends for trapper. De små skuffer passer perfekt under trappens trin, og du kan med fordel lave en lækker kombination af skuffer og skabe, som skaber en funktionel og alsidig helhed.

Skab det rette look på din trappe

Hvordan du rent praktisk vælger, at opbevaring under din trappe skal fungere, afhænger af dit hjem. Du kan for eksempel udforme de små rum med kliklåger, som danner en glat overflade, når de er lukkede. Du kan også vælge at lave lågerne meget synlige, så de fungerer som et kunstværk i hjemmet. En helt tredje mulighed er at lave 3-4 sektioner under trappen, som hver især er udtrækselementer. På de måde fungerer de nærmest som hylder på tværs og kan for eksempel bruges til skoopbevaring.