DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal gøre med sit hjem, og hvad man ikke skal gøre. Der findes et hav af boligblade, der hver har sit syn på, hvad man bør gøre ved sit hjem. Nogen af dem siges én ting, mens andre siger noget helt, helt andet. Man kan altså ikke bare stole på, at diverse boligblade er den endegyldige sandhed – man må ud og gøre sig sine egne erfaringer.

I virkeligheden, hvis man virkelig hvilede i sig selv, så kiggede man slet ikke i nogen boligblade. Det er nemlig kun en selv, der kan afgøre, om det man vælger at gøre ved sit hjem er det rigtige eller forkerte. Der er ingen andre, som kan agere ”dommer” i jeres hjem.

Læs om nogle gode råd ift. hjemmet nedenunder.

Indret jeres eget depotrum

Mange mennesker har problemer med, at de simpelthen ligger inde med for mange ting til, at de kan have det hele i deres hjem. Tror de. Det er bare ikke helt rigtigt. Man kan nemlig have mere i sit hjem, end man lige går og tror – det kræver bare, at man indretter det på den rigtige måde.

Du kan her læse om indretning af depotrum derhjemme så I er fri for at skulle bruge penge på ekstra opmagasinering, når I faktisk godt kan have alle jeres ting derhjemme.

Sørg for god isolering, når I bygger

Hvis man vælger at bygge sit eget hjem, er det super vigtigt, at man sørger for at have noget god isolering – og det er langt det nemmeste, hvis man gør det rigtigt til at starte med. En rigtig god ide er at benytte Iecaterm blokke, når I bygger jeres hus. Det er robuste blokke med isolation i midten – helt perfekte til at bygge med, hvis isolation ønskes.