DEL
invester-dine-penge-med-june
invester-dine-penge-med-june

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

June er Danske Banks nye satsning. Med den kan du investere dine penge uden at skulle konsultere din bankrådgiver eller en investeringsforening inden. Se her, hvilke fordele der er.

Kom i gang for 100 kr.

Det er ikke dyrt at komme i gang med June. Det koster ikke mere end 100 kr. — og her er altså hverken tale om et gebyr eller omkostninger; det er penge du investerer, og som du derfor også har mulighed for at få igen.

Det smarte er, at du ikke behøver flere penge for at komme i gang, samt at du ikke behøver at tale med din bankrådgiver eller investeringsforening ansigt til ansigt. Du kan komme i gang, bare du har en mobiltelefon, der kan køre app’en.

Investér dine penge i stedet for at spar op

Mange danskere har penge stående i banken, som hverken får en specielt god rente eller på anden måde får mulighed for at formere sig. Dét, der står, er altså også det, man får igen. Mere eller mindre, i hvert fald. Med June har du mulighed for at få dem til at formere sig.

Hvis du ikke er tryg ved at investere, kan du nøjes med at investere et lille beløb, for derefter at følge om der kommer flere eller færre penge ud af det. Når du føler dig tryg, kan du investere mere. Endnu en fordel er, at du selv kan vælge, om du er villig til at løbe en stor eller lille risiko.

Hvordan fungerer June?

June er kort fortalt en digital investeringsløsning, hvor du gennem app’en får anbefalet én af Junes fem investeringsfonde. De blander både aktier og obligationer, og deres anbefalinger er baseret på, hvor risikovillig du er, samt hvor stort kapital du vil investere.

De fem fonde investerer i udenlandske indeksfonde, de såkaldte ETF’er, og det medvirker, at omkostningerne er billigere end mange andre investeringsmuligheder. Samtidig kan du være sikker på, at dine investeringer ikke løber løbsk, fordi banken løbende overvåger og tilpasser de enkelte fonde.