DEL
rabat på online shopping

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det er ingen hemmelighed at der kan være penge at spare ved at handle online. En online shop har ikke lige så store udgifter til lokale- og personaleomkostninger, og det gavnerne forbrugeren i sidste ende. Men hvad skal du gøre for at finde de ekstra gode tilbud og spare de ekstra penge? Vi giver dig lifehacks til online shopping.

Flere og flere handler online. De seneste tal for FDIH e-handelsanalyse, siger at der er en vækst på 16% og en omsætning på 101 mia. kr. Den største kategori er rejser som omsatte for 23,8 mia kr., det er 3,7 mia. kr. mere end året før, hvilket svarer til en stigning på +18%. Næststørste kategori er Tøj, sko og smykker, der alene omsatte for 14,3 mia. kr., et plus på 1,8 mia. kr., som er en stigning på +14 %, i forhold til 2015. Og netop kategorien Tøj, sko og smykker, giver vi dig lifehacks til at købe billigere.

Få ekstra rabat med rabatkoder

Næsten alle online butikker tilbyder rabatkoder. En rabatkode er en kode, som skal indtastes på den online shop du handler på,  i det tilhørende felt til rabatkoder, som du bliver mødt af inden din bestilling gennemføres. I Danmark er rabatkode det mest benyttede term, men mange butikker bruger også kampagnekode, værdikode, kuponkode eller rabatkupon i stedet for. Det er meget forskelligt, hvor store besparelser en rabatkode kan give dig. Flere online butikker tilbyder fri fragt og fri retur, så der ikke er nogle ekstra omkostninger forbundet med at bestille en vare online. Nogle rabatkoder giver også en procentvis rabat, så du fx. sparer 15% på hele din ordre, mens andre rabatkoder giver fx. 200 kr. rabat på bestillinger over 1000 kr. De fleste rabatkoder kan ikke kombineres, men det er værd at undersøge.

Hvis du f.eks. skal ud og købe ny telefon, kan du benytte en rabatkode til 3, som giver gode tilbud til iPhone 7 og generelt billigere mobilabonnement. Hver gang du skal til at handle online, bør du undersøge om siden tilbyder rabatkoder.