DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Odense er som mange ved, én af Danmarks 3 største byer, og kan lige som de to andre storbyer, tilbyde en masse fede aktiviteter, når man er gæst i byen.

Flotte gader og stræder

Selvom Odense de seneste par år, har været igennem er større makeover, og er blevet en by med rigtig mange nye bygninger og høje huse – så har de stadig holdt fast ved deres gamle gader og stræder. Når man kommer fra det ”nye” Odense, og træder herind, kommer du nærmest ind i en tidslomme, når man går igennem disse gader, hvor der i dag stadig er fyldt med liv.

Er du derfor på besøg i Odense i nogle dage, så skal du naturligvis gå en tur i én eller flere af disse skønne og historiske gader og stræder og mærke historien.

Kultur af forskellige slags

Kulturlivet er stort i Odense, og der er kultur for en hver smag her. Du er derfor sikker på, altid at finde noget kultur, som interessere dig i Odense. Du kan opleve alt lige fra små hyggelige museer til store teaterforestillinger.

Kulturen er vigtigt i Danmark, og det er noget som især Odense går op i, og som de er rigtige gode til. Alle odenseanerne er også gode til at stødte kulturen. Så vil du være med til at støtte kulturen i Odense, så er du altid så velkommen.

Masser af restauranter

Odense er naturligvis fyldt med restauranter af alle typer. Der er naturligvis alt fra små hyggelige restauranter til store streetfood markeder.

Mulighederne store, så det er bare med at finde ud af, hvad du kunne tænke dig at spise på dagen. En anbefaling er, at du giver én af Odenses bedste restauranter et besøg. Dette er restauranten Oluf Bagers Gård, som ligger én af Odenses gamle stræder, og som servere nogle af Odenses lækreste retter.