DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Vi skal jo stort set alle sammen arbejde, det kan man ikke komme udenom heller ikke selvom man måske gerne ville. Vi skal tjene penge, så vi alle sammen kan leve det fabelagtige liv, som vi går og drømmer så ivrigt om. Men hvad skal vi vælge? Hvad giver gode penge og mange muligheder? Lad os kigge på udvalget.

Kør med gods

Du skulle måske tage og blive vognmand. Et vognmand er et meget selvstændigt job, hvor du enten kører for et firma, du kan være selvstændig og være tilkoblet et større firma eller du kan have din egen virksomhed. Du kan få alt for lange til korte kørsler, du er altid på farten, og så kan du endda få løn for at sove. Du kan køre containerkørsel, transportkørsel og dagligvare kørsel.

Flyv flyvemaskine

Det koster penge at blive pilot, da uddannelsen stort set er selvbetalt, men så kan du også få lov til at flyve verden rundt. Du er aldrig alene om jobbet, du får mulighed for at få en masse ansvar og du møder stort set kun tilfredse mennesker. En pilot tjener gode penge og får muligheder, som ikke mange andre mennesker får. Ofte får en pilot betalt hotel og spise, når han er ude at flyve, derimod så kan han være væk hjemmefra længe.

Fjern skrald

Mange siger fy da føj til skraldemands jobbet, fordi det lyder beskidt, men det er slet ikke så galt. Jobbet foregår meget hygiejnisk og der er ekstra tillæg, når man arbejder med affald og andre ikke så velsete ting. Du kommer rundt omkring i byerne og får næsten altid lov til at se den smukke solopgang.