DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Du kan blive meget klogere på, hvordan du kan bruge ejendomsservice og få mest muligt ud af din aftale. Der er nemlig mange fordele forbundet med ejendomsservice – hvorfor muligheden for det er værd at undersøge nøje. 

Hvem sørger for at rydde sneen?

I lejlighedskomplekser eller boligforeninger er der som regel ingen klare aftaler om, hvem af beboerne, der rydder fællesarealerne eller området omkring fortovet – som man er forpligtet til at rydde for sne og ikke mindst salte, når det er nødvendigt. Ejendomsservice er her den oplagte og ikke mindst geniale løsning, der sikrer, at jobbet bliver udført til perfektion, men uden at beboerne skal skændes om, hvem der skal klare tjansen. 

Her sørger man for, at dygtige og professionelle fagfolk tager sig af alt det praktiske. Det betyder heldigvis også, at der ikke er nogle, der falder på det glatte underlag. Nej tak til brækkede ben – ja tak til ejendomsservice! 

Hvem klipper hækken og slår græsset?

I mange boligforeninger og lejlighedskomplekser findes der en tilhørende gård, som beboerne i foreningen frit kan benytte. Endda uden at stå for alt vedligehold, der er forbundet med eksempelvis græs og hæk. Ejendomsservice inkluderer som regel nemlig også, at græsset bliver slået, og at hækken bliver klippet. På den måde står gården altid knivskarp.

Hvem støvsuger og vasker trapperne i opgangen?

Selvom trappeopgangen primært bruges af lejlighedens mange beboere, er det ikke “deres areal.” Det betyder også, at de sjældent selv er forpligtet til at rengøre disse steder. Men hvem gør det så? Ved at alliere dig med professionelle og dygtige folk, med mange års erfaring, kan du hurtigt og nemt også få en aftale, der tilgodeser de indendørs arealer. 

På den måde er du altid sikret gode og rene resultater, om end det er indenfor eller udenfor. En ganske fordelagtig løsning der gør hverdagen meget nemmere.