DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Børn er ikke specielt problematiske, når det kommer til at købe dem legetøj, som vil blive brugt. De bruger nærmest alt, hvad de bliver givet, men det betyder ikke, at du som forælder ikke vil gøre dig umage med fødselsdags- og julegaverne.

Mulighederne er ubegrænsede

luxkidz.dk findes et alsidigt udvalg af legetøj til børn i forskellige aldre og med forskellige interesser. For eksempel kan du til din lille pige – eller dreng for den sags skyld – købe en sød dukkebarnevogn, som der vil kunne lægges tilhørende dukker i. Barnevogne er altid et sikkert hit, da børn holder af at drage omsorg for noget, der er deres. Andet legetøj, der vil kunne underholde din søn eller datter hver dag, er bamser, en gyngehest, udklædning, stableklodser og så meget mere. Der er uendeligt meget legetøj. Udklædningstøj kan inddrages i en leg, der varer flere dage ad gangen. Børn er ikke pinlige over at gå ud i offentligheden iklædt et heksekostume el.lign. Hvis du som barnets mor eller far giver lov, kan de få lov til at lade, som om de er et fantasivæsen fremfor sig selv. Det er spændende som barn at udforske via kreativiteten på den måde.

Spørg den mest kvalificerede til råds

Står du i den situation, at du stadig er helt blank på gaveidéer, fordi du mener, dit barn har alt, hvad det p.t. har behov for at være i besiddelse af, er der andre udveje end selv at komme på idéen. Du kan spørge dit barn. For eksempel kan du bede dem krydse alt det legetøj af i et Fætter BR-katalog, som de ønsker sig. Så er du garanteret en masse ønsker, for børn er ikke beskedne. Derved undgår du desuden, at dit barn ved, hvad gaven kommer til at indeholde, selvom det bliver spurgt direkte.