DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Man kan gøre meget for at sikre sig mod indbrud, og det behøver ikke at være svært.

Hvad er en god start?

Først og fremmest er det vigtigt at spørge sig selv, hvilken type sikkerhed man ønsker. For nogen er det nok med helt enkelte tiltag, som kan give en tryggere hverdag. Det kan være ting som at have lys tændt omkring sit hus om natten, eller signalerer at man er en del af god nabohjælp. For andre er det vigtigt at have udstyr som enten kan skræmme eventuelle indbrudstyve væk, eller medvirke til at opklare forbrydelsen hvis det alligevel skulle gå galt.

Behøver det at koste penge?

Man kan sagtens bruge løsninger som ikke koster penge. Når man er på ferie, kan man bede naboer eller venner om at parkere i indkørslen, og eventuelt tænde og slukke forskellige lys imens man er væk. Det er også en god ide hvis man kan få naboen til at smide affald i ens skraldespand, da det er noget af det første en indbrudstyv tjekker, her kan de nemlig se om der faktisk er nogen hjemme.

Det rigtige udstyr?

For nogen er der ikke nok indbrudssikring i gode venner og søde naboers hjælp. De vil gerne føle sig mere trygge også i deres hverdag, i og med at huset ofte står tomt i flere af døgnets timer. Her kan man heldigvis få god og kompetent hjælp og vejledning til hvilket udstyr man bør have, og hvordan det tilsluttes på bedst mulige måde. Nogle gør brug af overvågning, som er tilkoblet en app, hvor man selv på ferien, kan følge med i hvordan det står til med huset. Via samme systemer kan man tilmed tænde og slukke lys i huset, selvom man sidder på den anden side af jorden, og dermed snyde indbrudstyve til at tro at der er nogen hjemme.