DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Med en e-cigaret kan du nemt og hurtigt kvitte smøgerne. Vi guider dig i, hvordan du gør.

Hvis du længe har gået og drømt om at kvitte smøgerne, så er løsningen tættere på, end du måske tror. Der findes et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til rygestop — og der findes også en god samt effektiv måde at stoppe med at ryge cigaretterne. Uanset om du ryger en hel pakke eller bare et par stykker hver dag. Vi taler selvfølgelig om e-cigaretter.

E-cigaretten er den lette vej til et rygestop

Faktisk er der flere undersøgelser, der siger, at du kan stoppe med at ryge almindelige cigaretter fra den ene dag til den anden, hvis du blot vælger at ryge e-cigaretter i stedet. Der findes — som med almindelige cigaretter — mange forskellige fabrikanter. Fordelen her er dog, at der også er en lang række forskellige smagsvarianter, du kan vælge.

Det giver altså en del flere muligheder end med almindelige cigaretter. Og det betyder altså også, at du får nemmere ved at stoppe. For der er med garanti en eller anden smag, du godt kan lide.

Vælg selv, hvor meget nikotin der skal i

Du kan samtidig selv vælge, hvor meget nikotin der skal i. Så derfor er det også nemt at regulere, så du hele tiden nedtrapper — og når du er kommet ned på det mindste, så har du ikke lige så svært ved at skrue helt ned. Det gode er nemlig, at du kan vælge væske, der ikke indeholder nikotin. Og når du først har vænnet dig til det, så er det blot at stoppe.

Et rygestop kunne derfor så således ud

  1. Skift til en e-cigaret med en væske med en nikotinmængde, der svarer til det antal cigaretter, du ryger dagligt.
  2. Skru løbende ned for nikotinen.
  3. Når du har vænnet dig til at dampe på den væske med mindst væske i, skift da til en, der ikke indeholder nikotin.
  4. Voilá! Nu er du klar til at stoppe med væsken.

EFTERLAD ET SVAR