DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det kan være, at du er en af dem der ser det som der letteste og mest naturlige i hele verden. Det kan dog også være, at du har det lige som mange af os andre, når det kommer til at bakke med en trailer. Nemlig, at det ikke lige frem er noget, du sætter pris på, og som du faktisk gruer en lille smule. Nogle kører med trailer dagligt, ugentligt eller i hvert fald ofte. Andre kører måske kun lige med den, når det skal smides haveaffald ud, eller der skal hentes noget stort i IKEA. Hvis man hører til de sidste, er det svært at få en masse erfaring, da man kører sjældent.

Gør det lettere – helt enkelt

En af de ting man skal huske på, når man kører med trailer, er at man skal gøre det så let for sig selv som muligt. Især hvis man ikke er helt tryg ved det, er det en god ide at forudse tingene lidt. En af de ting, eller faktisk den eneste ting, der kan være problematisk i forbindelse med at køre med trailer, er at bakke. Det med, at man dreje anderledes end traileren kan være svært at vænne sig til. Samtidig kan det være svært at afstandsbedømme.

Det kan være en derfor gøre livet meget nemmere for dig, hvis du installerer enten bakcensor eller et bakkamera som dette på traileren. Med sådan et ved du hele tiden lige præcis hvor du har traileren, og hvor langt der er til ting. Det gør livet meget lettere, og behøver ikke at koste en formue. Det kan til gengæld hurtigt spare dig for meget. Både når det kommer til bekymringer, og eventuelle skader du kunne forvolde.