DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Hvis din mobiltelefon har været en tur i toiletkummen eller på anden vis har pådraget sig en fugtskade, så får du her et lifehack til, hvordan du tørrer den. Det er smart, det er nemt — og så er det hamrende effektivt.

Du kender det sikkert. Det regner, men du skal skynde dig hjem, og ænser det derfor slet ikke en tanke, at du har din mobiltelefon i lommen. Den kan da sagtens tåle en smule vand. Men når du så endelig er kommet hjem, finder du ud af, at det kunne den ikke.

Der er ikke noget værre. Og der er ikke meget at gøre, hvis du gerne vil have den tør. Eller… det plejer der ikke at være. For her får du et rigtig godt trick, som du kan benytte dig af, næste gang du får problemer med en våd mobiltelefon.

Brug affugtningsposer

De små, hvide affugtningsposer, som du finder i blandt andet nyt tøj og sko er nemlig yderst effektive, når det kommer til at skulle affugte en mobiltelefon, der har fået fugt. Og det er uanset, om du har tabt den i toilettet, været en tur i vandet eller blevet glemt udenfor i regnvejret.

Det eneste, du skal bruge er en pose, som kan lukkes tæt. En såkaldt remouladepose. Den skal dog være stor nok til, at der kan være en mobiltelefon i den. Put din mobiltelefon ned i posen sammen med affugtningsposerne, og nu skal du faktisk bare vente på, at du har mulighed for at prøve at tænde den igen.

Ofte går der ikke mere end et par dage, før dette er muligt, men det er op til dig selv at vurdere, hvornår telefonen er klar. Vær opmærksom på, at det er en dum idé at tænde den, før der er gået minimum et par dage.

Vil du vide mere om påvirkning af social adfærd, mobiltelefoner, så klik her.