DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det er for det meste mænd, der er kendt for at onanere, men det er faktisk også blevet mere og mere populært for kvinder, at tage tiden til sig selv. Det at onanere har faktisk også mange fordele for kvinder. Det er lige meget om du bruger din hånd, eller om der er dildoer i spil. Det er faktisk overraskende sundt at give sig selv en orgasme, og her er hvorfor.

Mindre stresset

At onanere frigiver et lykkehormon. Så hvis man har haft en stresset dag på job, så kan man tage sin dildo frem og onanere. Det vil gøre dig mindre stresset ved at udlæse Dopamin, Serotonin og Endorfiner.

Sexet træningsform

Når man onanerer, så træner man sin bækkenbundsmuskel. Derudover får man en god blodcirkulation kørende. Den måde at man træner sin bækkenbundsmuskel er, når man får en orgasme så kommer der en masse sammentrækninger i underlivet. hvis man har en dildo kan man også lave sine kegeløvelser, mens man onanerer.

Et bedre sexliv

Når man onanerer med dildoer finder man ud af, hvad der fungerer for en selv, så man kan få en orgasme. Man kan derfor også lettere forklare til sin partner, hvad der skal til for at du kan få en orgasme. Om man er tilfreds eller ej med ens sexliv allerede, så kan det altid blive bedre med onani.

Onani vedligeholder sexlysten

Det er blevet sagt utallige gange at jo mere sex man har, desto mere har man også lyst til sex. Det er dog ikke altid muligt at have sex, så derfor kan onani hjælpe. Hvis man vil gøre det så realistisk som muligt, så kan man inkludere en vibrator eller dildo for at hjælpe til på vejen mod en orgasme.