DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Køb et typehus og oplev alle fordelene 

Når de fleste danskere i dag skal ud og købe deres næste hjem, så kigger langt de fleste på huse som er bygget i forvejen. Her køber de hjemmet af de tidligere ejere, og på den måde udnytter vi et hus flere gange. Dette er en meget god løsning, og der findes et drømmehus derude til os alle. Der er dog også flere muligheder at vælge imellem. Og hvorfor ikke vælge at få bygget et hjem fra grunden? De fleste tror at det koster kassen at få bygget et nyt hus fra bunden, men det behøves det altså ikke at gøre. Man kan nemlig få bygget et typehus. Læs mere om dem her

Oplev en skabelon inden du køber 

Det gode ved at købe et hjem som står bygget i forvejen er, at man ved præcist hvad man får. Dette kan være svært, hvis man vil bygge nyt, da man i princippet først kender resultatet, når huset er færdigt. Sådan er det dog ikke ved typehuse, da man her har muligheden for at besøge et udstillingshus i fuld størrelse, inden man skriver under på noget som helst. 

Ha´ indflydelse på hjemmets design 

Mange har de fordomme omkring typehuse, at de er fantasiløse, og at de alle sammen ligner hinanden. Dette kan man godt argumentere for er rigtigt, men de behøver ikke at ligne hinanden alle sammen. Man har nemlig gode muligheder for at have indflydelse på, hvordan hjemmet kommer til at se ud. Udover at have flere forskellige skabeloner at vælge imellem, kan man selv vælge hvor der skal være værelser, stuer, køkken osv. 

Bo i et miljørigtigt og fremtidssikret hjem 

Ulempen ved mange gamle huse som har stået i mange år er, at mange af dem bestemt ikke er bæredygtige, miljørigtige og energivenlige. Især indenfor de sidste 20 år er der sket utroligt meget, og det kan gå hen at blive meget dyrt at bo i et hjem som ikke inkluderer miljø- og energivenlige løsninger. Et typehus som opføres i dag, vil derimod oftest være miljø- og energirigtigt hvilket både kommer miljøet og ens pengepung til gode. 

Vælg imellem mange beliggenheder 

Når man køber hus, er det ikke kun hvad der er indenfor husets fire vægge som tæller. Beliggenheden er nemlig også meget vigtig. Man kan altså finde mange lækre huse, men hvis beliggenheden ikke er rigtig, så hjælper det ikke noget. Med et typehus kan man derimod vælge imellem flere forskellige byggepladser, og altså få drømmehuset bygget flere steder.