DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Du kender den måske: Følelsen af at nogle rum i hjemmet sejler, uden at man helt ved, hvordan man skal ændre på det. Det kan være svært at overskue hvor man skal starte for at komme i mål med en systematisering af de rodede rum. Det kan være, at det er dit bryggers, som er dit største problem? Hvis det er tilfældet, kan du i denne artikel finde 3 trin, du kan iværksætte for at optimere dit bryggers.

Trin 1: Saml ledningerne

Det er vigtigt, at der er styr på ledninger og lignende mekanik. En løsning er at investere i en Din Rail enclosures, som er et redskab, der kan hjælpe til at pakke ledningerne væk samtidig med at de beskyttes, så de ikke hænger ude i det fri eller ligger rundt omkring.

Det kan være en god løsning, fordi ledninger alle vegne er upraktisk og giver en rodet oplevelse af et rum.

Trin 2: Sørg for opbevaringsplads

Yderligere er det et særligt vigtigt element, at du har opbevaringsplads nok – og at din opbevaring fungerer. Bryggerset er et rum, der oftest bruges til opbevaring af jakker og lignende, og hvis ikke det systematiseres, kan det hurtigt komme til at flyde og blive rodet.

Du gør klogt i at investere i et smart reolsystem eller lignende med skuffer, så du kan skabe et system i dit tøj og andet, du opbevarer i dit bryggers.

Trin 3: Skab et system

Måske lyder det lettere, end det er, men det kan virkelig hjælpe en hel del at tænke over at skabe et system, der virker. Hvis du har et system for, hvor tingene skal være, og hvordan de skal opbevares, så kan det blive lettere at placere dem der, hvorfor det ikke vil rode lige så meget – for eksempel ved at anvende labels på skuffer eller kasser.