DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det kan være nemt at glemme sig selv i hverdagens stress og ræs, men faktisk kan det være utroligt gavnligt at stoppe op og sørge for at være god imod sig selv. Mangler du inspiration og idéer til, hvordan du gør dette, kan du læse med her, hvor du finder tre råd til at skabe god ”dig-tid”, der i sidste ende kan give mere glæde og overskud.

Disse metoder er gode til selvforkælelse og selvrealisering

Er du nået til et punkt, hvor du er klar til også at sætte dig selv i fokus, kan du med fordel drage inspiration fra nedenstående liste, der har samlet tre forslag til, hvordan den moderne mand eller kvinde kan realisere sig selv.

  • Går du og drømmer om at prøve kræfter med en ny aktivitet, for eksempel noget sportsligt eller kreativt, er der intet der står i vejen for at springe ud i det.

  • Selvforkælelse kan være nødvendigt i en ellers stresset hverdag. Find gerne rare plejeprodukter, der kan få dig til at blive i et med dig selv.

  • At realisere sig selv kan også ofte handle om at fokusere på egne behov og egen tilfredsstillelse. Når det handler om disse ting er det svært at komme udenom det seksuelle aspekt, der overlapper meget. Mange mærker stor glæde ved at finde ud af, hvad de kan lide. Det kan for eksempel ske ved hjælp af onani eller med sexlegetøj såsom en dildo.

Find det, der virker for dig

At realisere sig selv kan ofte være lettere sagt end gjort, og det er derfor vigtigt ikke at give fortabt, hvis det ikke synes at lykkes i første forsøg. Selvrealisering er en proces og en rejse, som du bør se som en sjov udfordring, der kun gradvist giver resultater. Når først de er der, vil du desuden sent fortryde det.