DEL
hund

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Noget af det vigtigste inden for sundhed og livsstil, man har fundet ud af de sidste år, er vigtigheden af at undgå betændelsestilstande i kroppen. Ved at undgå betændelsestilstande får man et større mentalt overskud, man kan præstere bedre atletisk, og man føler sig generelt mere frisk og vågen i sin dagligdag. Her er nogle tips til, hvordan du kan afhjælpe og undgå betændelsestilstande.

Spis fødevarer, som kroppen har let ved at fordøje

Hvis du spiser stærkt processeret, fedt- eller sukkerholdigt mad, lægger du et stort pres på din fordøjelse. Dette kan igen øge risikoen for betændelsestilstande. Derfor er det en god idé at have en kost, der så vidt muligt er baseret på uforarbejdet mad, der ikke er proppet med fedt og sukker.

Spis gurkemeje og sort pepper

Forskning har vist, at kombinationen af gurkemeje og sort peber reducerer menneskers inflammationstal, som er det tal der angiver, hvor stærkt kroppen er præget af betændelsestilstande. Derfor bør du tilføje både gurkemeje og sort pepper til mindst et måltid om dagen.

Anvend et bemer apparat

Med et bemer apparat kan du sætte dine krop i nogle vibrationer, hvis frekvenser har en helbredende effekt på betændelsestilstande. Bemer er let at komme i gang med, og når først du har købt apparatet, er der ikke flere beløb, du skal betale.

Mange mennesker oplever, at deres liv bliver meget bedre, efter de er begyndt at bruge et bemer apparat. Reduktionen i betændelsestilstande i kroppen gør, at man føler sig godt tilpas i kroppen, og at man er i stand til at bevæge sig på måder, som man ikke havde troet, var muligt. Mange rapporterer, at de bevæger sig, som om de pludseligt er blevet ti år yngre, når de er kommet i gang med at anvende bemer på deres kroppe.

Man kan have bemer apparatet på, når man laver sine daglige gøremål, eller man kan sætte tid af til at sidde i ro og mag og lade ens krop vibrere med bemer apparatet. Det er en dejligt beroligende følelse, og man kan bogstaveligt talt mærke, hvordan vibrationerne helbreder betændelsestilstandene i kroppen.

Undgå alkohol og rygning

De to ting, der alene giver de mest forhøjede inflammationstal er alkohol og cigaretter. Hvis du vil afhjælpe betændelsestilstande i kroppen, er det derfor et must, at du stopper med at ryge og drikke, eller at du i hvert fald holder det tll et absolut minimum. 

Du kan eventuelt erstatte de dårlige vaner som druk og rygning med nogle nye bedre vaner. Hver gang, du får lyst til en øl, kan du gå en tur eller sidde lidt med dit bemer apparat. På samme måde kan du spise en grøntsag, hver gang du får lyst til at ryge en cigaret. Det kan føles lidt påtaget i starten, men efterhånden som du vænner dig til det, er du pludseligt sluppet af med de dårlige vaner, og har erstattet dem med nogle meget sundere. Det vil betændelsestilstandene i din krop garanteret takke dig for.

DEL
Tidligere artikelGiv din bil noget ekstra
Næste artikel