DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Vi ved at hundens hale er en indikator på, hvordan hunden har det, og hvilket humør den er i – og jo mere halen logrer, desto gladere er den også. Men hvis halen ikke logrer så meget på hunden, hvordan får man den så til at logrer noget mere fremadrettet? Vi kommer her med nogle life hacks på, hvordan du kan få netop din hunds hale til at logrer endnu mere.

Aktivér hunden

Det vigtigste vi kan lave med vores hund, er at aktivere den og holde den i gang alle dage. En hund har brug for at komme af med energi, og holde sig sund og rask. Hvis man ikke holder den i gang, vil den begynde at gå ind i sig selv, og bare være den selv, uden leg eller sjov. Husk også at gå ture regelmæssigt, da dufte udefra er med til at stimulere hunden. Dufte virker faktisk på hunde, som sex virker på mennesker, og der bliver frigivet nogle helt bestemte hormoner, når den er ud og dufte.

Giv den rigtige mad

Maden er rigtig vigtig for at vi mennesker kan holde os sunde og raske. Tror du så ikke også at det gælder det samme for hunde? Giver vi bare vores hund noget mad som svare til vores fryseretter (rent næringsmæssigt), så kan du vel nok have en fornemmelse af, hvad det betyder for hundekroppens sundhed. Hvis vi mennesker spise færdigretter hver eneste dag, så ville vores krop heller ikke have det særlig godt. Sørg derfor altid for at købe noget mad i en ordentlig kvalitet, til din hund.

Hold snuden i top form

Det kan lyde mærkeligt, men det er det faktisk ikke. Snuden er faktisk hundens vigtigste redskab, da den som før nævnt, bruger den til at stimulere sig, via dufte. Bliver snuden ødelagt, er et vigtigt redskab derfor ødelagt, og hunden kan ikke få lov til at stimulere sig selv.

Sørg derfor for at smøre den snude, med noget snude creme, som indeholder alle de antiinflammatoriske og svampehæmmende urter, som hjælper snuden med at holde sig frisk. Prøv blandt cremen fra Natural Dog Company, du finder den lige her.