DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Du kender det garanteret. At der nogle gange bare skal ske noget nyt. Ikke mindst i din bolig, som af og til trænger til at få et nyt look. Det kan gøres på mange forskellige måder, og uanset, om du har planlagt, at huset skal have en ny tilbygning, eller der bare skal laves et par småting, er det en god idé at gøre det, når du kører for meget død i det hele.

Her får du nogle gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil have dit hjem til at live en smule op, fordi du er kørt lidt død i boligindretningen.

#1: Få malet din bolig

En af de ting, der giver det bedste og mest markante resultat, hvis du er kørt en smule død i måden, dit hjem ser ud på, er at få det malet. Både indvendigt og udvendigt, hvis du virkelig er kørt død i det.

Alternativt kan du nøjes med at få malet indvendigt eller blot at få malet en enkelt væg. Du kan enten hyre en professionel maler, hvis du er helt på herrens mark, eller du kan vælge at gøre det selv. Det kræver ikke så meget, andet end noget maling og en pensel – og så skal du selvfølgelig væbne dig med tålmodighed, hvis du vil være sikker på, at det bliver ordentligt. Du finder kontaktoplysninger til en professionel maler her.

#2: Flyt om på dine møbler

En anden måde, du forholdsvist nemt kan give din bolig et nyt look, er ved at flytte rundt på dine møbler. Det kan være, at de har stået på den samme måde i rigtig lang tid. Er det tilfældet, vil du helt sikkert kunne hente nogle hurtigt point, hvis du flytter om på det.

Du kan også forsøge dig med at rykke rundt på nogle rum, hvis du har haft de samme møbler i de samme rum – og den samme funktion til rummene. Det kan give pote, hvis du er en smule kreativ i måde, du rykker rundt på.

#3: Giv dig i kast med haven

Er du træt af din bolig, og har du et hus, så kan det være en idé at iføre dig havetøjet og gå i gang med den helt store makeover i haven. Det kan gøres på mange måder, og du bestemmer helt selv, hvilke elementer du gerne vil lave om på.