DEL
Mand kaster barn op i luften

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det at kunne få børn er nok det største mirakel på denne jord, og det langt de fleste menneskers største ønske at kunne tilføje en lille baby til deres familier. Men lige så fantastisk det er at få en lille ny, lige så hårdt og tidskrævende er det. Uanset om man bliver hjemme på barsel eller først passer børn, når man kommer hjem fra arbejde, så har man ikke tid til ret meget andet. Der er derfor mange forældre i en travl hverdag vælger at gå på kompromis med deres kost og motion. Dette er dog ikke en god idé, da man derfor har større risiko for at blive ramt af livstilssygdomme som kan forkorte ens liv. Hvis ikke for ens egen skyld, så er det vigtigt at holde sig i form for sit barns skyld, så han eller hun kan have en så længe som muligt.

Træn når du passer børn

Børn kræver masser af opmærksomhed, da dette knytter et specielt bånd, og man skal passe på at barnet ikke kommer til skade. Men hvis man er opfindsom nok, kan man sagtens kombinere børnepasning og træning. Man kan fx kombinere gåture med barnevognen og løbeture. Med en god og stabil barnevogn, vil babyen kun synes det er sjovt at suse afsted. Find en god og stabil barnevogn her.

30 minutter om dagen er nok

Mange er under den misforståelse at man skal træne flere timer om dagen for at kunne mærke resultater, og derfor mister de hurtigt motivationen på grund af tidsmangel. Dette er dog ikke tilfældet, da man med blot 30 minutters træning om dagen med tiden vil kunne se resultater.

Simpel og hurtig man kan også være sundt

Børnepasningen går ofte ud over madlavningen, da der ikke altid er tid til at lave nærende og spændende måltider. Derfor vælger mange nybagte forældre den nemme løsning og laver hurtigt nemt og usund mad eller får det leveret til døren. Sund mad kan dog være lige så hurtigt og nemt at lave, så det gælder bare om at finde de rigtige opskrifter.