DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der er mange danskere der i løbet af deres arbejdsliv oplever at de på et eller andet tidspunkt må sygemelde sig med en arbejdsskade. De kan komme i mange forskellige former alt efter hvilket arbejde man har. Derfor er der selvfølgelig også forskellige måder at komme sig over en arbejdsskade. Men alligevel er der nogle generelle ting man kan huske på når man er sygemeldt som måske kan gøre tiden nemmere at holde ud og som gør at man kan komme tilbage med fornyet energi på ens arbejde. Har du fået en arbejdsskade som du føler at det er din arbejdsgivers skyld eller har gjort noget ulovlig. Så kan du allierede dig med en erstatningsadvokat for at se om du har en sag og du kan få noget erstatning fra dem. 

Hold kroppen i gang

En af de vigtigste ting ved at stå op hver dag og gå på arbejde er at din krop kommer i gang i et eller andet omfang. Det kan selvfølgelig være nemt når du er sygemeldt at blive i sengen hele dagen, men det er blot en negativ spiral der er meget svær at komme ud af igen. Derfor kan det være en god idé at fortsætte med at stå op på samme tidspunkt så du holder din rytme i kroppen og sørge for at få bevæget dig lidt. Det kan være du starter i fitness, går en lang tur eller noget helt andet. Er det en fysisk skade du har fået dig, skal du selvfølgelig gøre tingene i konsultation med din læge

Hold dig opdateret

Det kan være nemt at glide helt ud af flowet når man ikke er på arbejdspladsen længere. Men det er faktisk stadig en god idé at holde sig opdateret på hvad der sker, både på ens arbejdsplads men også i ens branche hvis man arbejder med noget der ændre sig løbende. Hold kontakten med dine kollegaer og eventuelt kan du mødes med nogle af dem når de har fri. Det kan også være du skal blive ved med at læse om hvad der sker i din branche af nye ting.