DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Vi mennesker kan godt lide at klæde os pænt på. Måske er det lige netop dét, der adskiller os fra dyrene. Vores hunger efter at se godt ud og gå i pænt tøj. Dog er det ikke billigt, hvis man gerne vil gå i det tøj, der definerer tiden.

Men bare rolig; vi har samlet et par gode råd, som du kan bruge, hvis du gerne vil spare lidt penge i kampen om at fremstå fashionabel.

Udsalgsshopper: Køb altid tøj på tilbud

Du bør altid gå efter at købe dit tøj på udsalg, hvis du vil være sikker på, at du får det så billigt som overhovedet muligt. Der er næsten altid udsalg, og hvis du køber godt ind, så kan du sagtens klare dig, indtil det næste udsalg opstår.

Køb stort ind — så kan du få rabat

Hvis du køber stort ind, vil du have to fordele; du kan nemlig ofte få rabat på dit køb, men der er også den anden fordel, at du har mere tøj at vælge mellem, hvorfor du ikke slider så meget på det, som hvis du kun har lidt tøj.

Tag i outlet

Det kan være en god idé at tage i outlet og købe dit tøj. Så får du godt nok ikke det mest moderne, men du får det tøj, som har været på mode i sidste sæson. Typisk gør det ikke noget, fordi det tøj, der produceres af de moderigtige mærker som Han Kjøbenhavn, Norse Projects, Adidas og meget andet.

Køb brugt

Der findes mange steder, man kan købe tøj brugt. Facebook, Den Blå Avis, Trendsales, Tradono, Gul & Gratis og så videre. Disse platforme er altid garanti for en god handel, hvor du tilmed sparer penge. Samtidig har du mulighed for at søge på lige præcis de mærker, du ønsker, og nogle gange kan du også støde på tøj, du måske ikke vidste, at du ønskede dig.