DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Det er officielt efterår, og det betyder, at der er mange danskere, der er begyndt at planlægge efterårsferien. Det er dog sjældent, der er det store økonomiske råderum til efterårsferien, hvis man har været ude at nyde de udenlandske himmelstrøg. Der er dog håb forude, for det kan godt lade sig gøre at tage på en hyggelig efterårsferie, der ikke ruinerer en. Du får et par forslag til, hvordan du gør, her.

#1: Et weekendophold er billigere end en uges ferie

At tage på ferie er dyrt. Jo længere ferie, man tager på, des dyrere pris. Men man behøver ikke at tage en uge væk, bare fordi man her ferie. Hvorfor ikke nøjes med et hyggeligt weekendophold? Så har I også tid til at nyde resten af ferien derhjemme. Når man kun har én uges fri, kan det nogle gange være stressende, hvis man skal bruge hele ugen på at være væk.

#2: Sommerhuse er billige i efteråret

Medmindre både du og din familie er udemennesker, der elsker udfordringer, er det for koldt at sove i shelter i efteråret. De koster ellers ikke noget. Til gengæld er sommerhuse tilsvarende billige, når det er efterår, hvorfor det også er en mulighed, hvis man vil på en efterårsferie, der ikke ruinerer én.

#3: Bliv derhjemme og byg en hule

Hvem siger, at en god ferie absolut skal foregå væk fra ens hjem? Det behøver den ikke. Den kan sagtens foregå derhjemme. Få ungerne til at hjælpe med at bygge en hule, hvor I kan tilbringe de kolde efterårsaftener. Har I en pejs, så vil det blive endnu mere hyggeligt.

Har I selv nogle forslag til til, hvordan man kommer billigt på efterårsferie? Kom gerne med jeres forslag, så andre kan have glæde af dem. Der er ingen tips, der er bedre, end dem hvor man sparer noget.