DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Leder du efter en god og billig sommerferie, som er til at betale? Så er du havnet det helt rigtige sted. Herunder følger en lang række muligheder for at komme billigt på sommerferie, uden det ender med at vælte budgettet.

#1: Sheltertur

Hvis du er friluftstypen og godt kan lide awt komme ud under den åbne himmel, er der gode muligheder for det i Danmark. Du kan eksempelvis booke en af de mange sheltere, som findes rundt omkring i det danske land.

En shelter er den perfekte mulighed for dig, der ønsker at tilbringe en hyggelig weekend eller hverdage under den åbne himmel. Det er både nemt, bekvemt og ikke mindst billigt at sove i sheltere, og de findes overalt i den danske natur.

#2: Tag mange i sommerhus

Det er ikke den billigste løsning, men det er en god løsning, hvis I er flere, der skal afsted – book et sommerhus og del den samlede regning. Der findes mange store sommerhuse, som kan lejes for et højt beløb, men hvis I deler det, kommer det ikke til at koste meget. Du kan finde ledige sommerhuse ved at klikke her.

#3: Byt bolig med venner og familie

Det kan være vanskeligt at få råd til ferie, men hvem siger, at det overhovedet behøver at koste noget? Hvis du har et familiemedlem eller en ven, der også leder efter en billig feriemulighed, kan du med fordel foreslå vedkommende, at I bytter bolig henover sommeren.

#4: Tag på telttur i haven

Hvis du er så heldig, at du har en have, er der ingen grund til at rykke udenfor hjemmet, når sommerferien skal afholdes – det er måske ikke det mest spændende, men I kan med fordel få en smule friluftsliv, hvis I slår et telt op i haven, som I kan sove i henover sommeren.

Det er naturligvis sjovest, hvis du har børn, som kan være med til at sove i telt i haven. Fyr op under bålet, rist snobrød og skumfiduser og hyg med lejrbålsmusik og godnatlæsning under åben himmel. Direkte i haven. Bliver det mere hyggeligt?