DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Mange vil gerne stoppe med at ryge cigaretter, men det er ikke alle, der kan tage sig sammen til det. Det kan der være mange grunde til, men ikke desto mindre kan du finde nogle måder at gøre det på, hvorpå det bliver meget nemmere. Det betyder samtidig, at du vil blive sundere, hvis du gennemfører dit rygestop. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du stopper med at ryge. Det er faktisk slet ikke så svært, som man egentlig skulle tro.

Trap langsomt ned

Det første, du skal gøre, er at trappe langsomt ned. Del dine cigaretter op, så du eksempelvis kun må ryge 10 om dagen. Når du har vænnet dig til det, så gør antallet mindre, indtil du til sidst kan stoppe med at ryge cigaretter.

Brug en e-cigaret

Før du stopper helt med at ryge cigaretter, kan det være en idé at bruge en e-cigaret. Den kan få dig til at glemme din rygetrang, og på den måde har du nemmere ved at undgå at falde i. Det vil være godt for dig, for der er mange gode grunde til, at det er godt at have en e-cigaret på dig. Du kan eventuelt købe noget e-juice, som du rigtig godt kan lide.

Stop med e-cigaretten

Du skal passe gode på, at du ikke kommer til at ryge e-cigaret for altid. Derfor er det vigtigt, at du stopper med din e-cigaret, når du har været afhængig lidt tid. Det betyder med andre ord, at du skal stoppe med at ryge to gange – men det er slet ikke så svært, som man skulle tro, at stoppe med e-cigaretten. Derfor er det bedre at erstatte cigaretterne med en e-cigaret, som du efterfølgende kan stoppe med at bruge. Det skal nok gå. Du skal bare tro på dig selv og din viljestyrke.

EFTERLAD ET SVAR