DEL
Kvinde i træningstøj med armene rejst

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Træning er en videnskab, og der er rigtig mange kloge hoveder som arbejder på den perfekte opskrift til den mest optimale træning. Problemet er bare, at det ikke helt er lige til. Det er nemlig ikke altid, at de kloge hoveder er enige, og det er derfor ikke helt til at forstå hvad der er bedst at gøre. I sidste ende er det bare vigtigt at gøre hvad der virker bedst for en selv. Det er nemlig ofte sådan, at man får de bedste resultater, hvis man er glad ved sin træning og sin træning. En af de ting som er blevet diskuteret meget, er restitution da det er vigtigt at restituere godt, hvis man vil have det meste ud af sin træning.

Optima sport recovery boots

Ifølge noget af den nyeste forskning inden for restitution har man fundet ud af, at kompression er med til at fremme restitutionsprocessen. Det er dog ikke så nemt at skabe en god og ligeligt fordelt kompression med ting, man finder rundt omkring i hjemmet. Derfor kan man købe et par Optima sport recovery boots til formålet.

Spis protein efter træning

Det der sker når man træner, er at man nedbryder muskler, og for at de skal vokse opbygges musklerne igen. Hertil bruger kroppen protein. Det er derfor bodybuildere og atleter fylder sig med kylling, æg og andre proteinholdige produkter. Ifølge forskning er det især vigtigt at få efter træning, så kroppen hurtigere kan bygge musklerne op igen.

Husk at strække ud

Der har længe været en debat om hvor vidt det overhovedet hjælper at strække ud, men det peger de fleste beviser dog på, at det gør. Hvis man strækker ud og dyrker yoga øges blodcirkulationen, så blodet og ilten hurtigere kommer ud i de trætte muskler. Desuden er udstrækning vigtigt for en i det lange løb, så man mindsker risikoen for skader.