DEL
spar-penge-paa-dine-gaver
spar-penge-paa-dine-gaver

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Danskerne bruger mange penge på gaver. Undersøgelser viser, at vi i gennemsnit bruger 4000 kr. på julegaver. Det er et stort beløb, og derfor kunne det være smart, hvis man kunne skære lidt af gavebudgettet. Det har vi lavet en lille guide til. Se her, hvordan du skærer en væsentlig del af gavebudgettet.

Køb over nettet

Uanset, om du køber gaven til ham eller hende, er det en god idé at købe over nettet. Her har du større mulighed for at undersøge, hvor du finder det billigste sted at handle fra. Til det kan du bruge forskellige prissammenligningssider eller en app som e-tilbudsavis.

Du behøver ikke at købe gaver op til fødselsdagen

Der er ikke nogen regler for, at du skal købe gaver lige op til en fødselsdag eller begivenhed. Især ved fødselsdage ved du i forvejen, at du har nogen, der skal fejres. Det giver dig god tid til at finde ud af, hvad du skal give, så du kan holde øje med gode tilbud, som du kan give til vedkommende.

Hjemmelavede gaver behøver ikke at være dårlige

Du behøver ikke at give en gave, du har købt. Du kan sagtens lave en gave selv, som modtageren bliver glad for. Det kan være, at svigerforældrene har en masse fugle i haven — ville de så ikke blive glade for en fuglekasse? Eller en smørekniv, snittet i træ, som de kan bruge, når de nyder at hygge i haven?

Har du et barn, der skal have en gave, vil en sæbekassebil garanteret også tage kegler. Især hvis den har fået en flot makeover med lidt maling, så den sidder lige i skabet. Det kan man justere efter behov, hvis man lige har noget liggende — det nytter jo ikke noget, hvis den går hen og bliver dårligere.