DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der er mange grunde til at lægge cigaretterne på hylden. For det første er det usundt, og du forkorter næsten med garanti dit liv, hvis du ryger. For det andet er der mange penge at spare, hvis du ikke bruger 40 kroner om dagen på en pakke cigaretter. For det tredje slipper du for at være den, der altid lugter af røg og konstant skal holde en pause, fordi du bliver nødt til at tage dig af din uvane.

Derfor tyer flere og flere til e-cigaretter. Enten fordi det er billigere, fordi det er bedre for helbredet eller en kombination af begge dele. Det kan fås i to varianter – enten en færdigblandet version eller som en base og en aroma, du selv kan blande.

Vælg aroma og nikotinbase

Hvis du gerne vil spare penge, bør du investere i både en aroma og en nikotinbase. De fås i de fleste fysiske og onlinebaserede butikker, der sælger e-juice. Her har du mulighed for at købe en nikotinbase, der indeholder den mængde nikotin, du ønsker. Det er bedst at starte højt og bevæge sig ned, hvis man vil vænne sig af med at ryge cigaretter.

Udover basen skal du have en aroma, der giver smag. Her kan du vælge mellem mange forskellige varianter, og det handler naturligvis om at finde den, du bedst kan lide. Det er billigere, hvis du køber meget ad gangen.

Sådan stopper du med cigaretterne

Det, der gør, at du er afhængig af cigaretter, er typisk nikotinen. Det er den, der får dig til at crave cigaretter. Derfor er det en god idé, hvis du forsøger at skifte dem ud med en e-cigaret. Det er dog ikke anbefalelsesværdigt, hvis du vælger at bytte den helt ud. Forsøg i stedet at trappe langsomt ud af din afhængighed, indtil du til sidst kan lægge både cigaretterne og e-cigaretten på hylden.

EFTERLAD ET SVAR