DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Intet er så nedslidende, som at løfte alt for tunge ting. Med en løfteåg i en høj kvalitet undgår du at slide din ryg ved at lave tunge eller forkerte løft. Uanset hvad du skal løfte, kan du være sikker på, at der findes en fordelagtig løsning på dit problem. Der findes nemlig adskillige modeller af løfteåg, som kan løfte alt lige fra 1.000 kg. til 15.000 kg.

Fordele ved løfteudstyr

Er du leder af en virksomhed eller medarbejder? Uanset hvad vil løfteudstyr komme dig til gode. Hvis man dagligt gentagene gange løfter tunge ting, kan det føre til nedslidning af bla. ryg og det fører for den enkelte til en smertefuld hverdag med mange sygedage til følge. Ved at anvende certificeret løfteudstyr undgås de tunge løft for medarbejderne og det giver et bedre arbejdsmiljø. Målet må være at gøre det tunge arbejde lettest muligt for medarbejderne, samtidig med at man ikke går på kompromis med kvaliteten.

Hvilken løsning passer bedst til dig og dine løft?

Der findes forskellige modeller af løfteåg, og hvilken model du skal vælge afhænger af, hvad du skal løfte og hvor meget plads du har til rådighed.

Der findes fx mobilt løfteudstyr, som er smarte på fx et lager, da det giver en stor fleksibilitet. Derimod findes der også løfteudstyr som er monteret i loftet, hvilket giver en anden form for fleksibilitet og kapacitet.

Uanset hvilken løsning, der er den bedste for dig, kan du være sikker på at medarbejderne vil få gavn af ikke at skulle foretage gentagne tunge løft. Bedre forhold for medarbejderne giver gladere medarbejdere og det skaber god stemning. Med løfteudstyr optimeres produktionen samtidig med at medarbejderne skånes. Du kan med fordel modtage rådgivning og få installeret den bedst mulige løsning på din arbejdsplads. Find løfteåg her og gå en bedre fremtid i møde.