DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Når du har en virksomhed, kan det næsten ikke undgås, at der skal afholdes nogle møder en gang imellem. Det er ofte til møder, at du får udvidet dine horisonter, får lavet interessante aftaler og lærer noget helt nyt.

Spar penge og tid med online møder

I dag bliver det mere og mere populært at afholde online møder. Det er ikke så underligt, for det kan spare alle for rigtig meget tid og faktisk også penge. Det er smart, hvis du skal have et møde med en i et helt andet land, fordi du slipper for alle former for rejseomkostninger. Men selv hvis du skal have et møde med en i den anden ende af Danmark, kan det spare jer begge for tid og begge.

Når du vælger at afholde et online møde i stedet, kan alle komme direkte til sagen uden en masse ventetid og transport hverken før eller efter mødet.

Hav udstyret i orden når du holder online møder

Hvis du vælger at afholde et online møde, er det dog vigtigt, at dit udstyr er i orden. Der er ingen, der nyder et møde, hvor lyden eller kvaliteten er rigtig dårlig. Det kan faktisk gå ud over mødets kvalitet. Nogle møder er mere formelle end andre, men uanset hvad sender det et godt signal, hvis du har noget ordenligt udstyr.

Hos NEETS kan du få en videokonference hub, der kan optimere oplevelsen af et online møde helt enormt. Det er nemt at bruge, fordi det blot kræver, at du forbinder din computer med et USB-kabel. En videokonference hub gør, at stemmeangivelsen bliver bedre, den generelle lyd bliver bedre og billedkvaliteten bliver bedre. Når alt dette forbedres, vil dit online møde komme til at føles langt mere som et ”virkeligt møde”, men bare meget smartere.