DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Mange mennesker oplever at tiden efter jul kan være lidt presset rent økonomisk. Et utal af penge er gennem hele december blevet brugt på lækker mad, gaver til familie og venner samt den traditionelle julehygge, derfor går de fleste mennesker også med et ønske om at skrue lidt ned for forbruget i januar måned. Dette behøver dog langtfra betyde at du og din familie ikke kan opdatere jeres tøjstil, det eneste det kræver er at I tager et blik på jeres gemte ældre tøjgenstande og accessoires. Iblandt dette er det nemlig tit muligt at finde små gemte skatte, som med en kærlig hånd og lidt finjusteringer kan bidrage til at give jeres nuværende tøj et helt nyt udtryk. Det er både godt for miljøet, og kan komme dig til gode hvis du også ønsker at spare penge.

Renover dine aflagte ure

Et ur er uden tvivl et tilbehør som er praktisk når det kommer til at aflæse tiden, men det er også et tilbehør som kan pifte selv det kedeligste tøj en anelse op. Det er ingen hemmelighed at ure bestemt heller ikke er billige, men er du selv eller en i din familie i besiddelse af et ældre og måske lidt slidt ur, kan du ved hjælp af få små renovationer få dit ur til at se helt nyt ud igen. En ændring som især kan gøre alverden til forskel, er et skift af urrem, dette er en utroligt ukompliceret renovation, og det er på nettet muligt at finde meget billige redskaber til dette. Så ønsker du også et ur som er så godt som nyt, kan du med fordel kaste dig ud i dette simple projekt.

Lav din egen taske af dit gamle tøj

Vi har alle prøvet at ligge inde med tøj vi ved vi aldrig får brugt, af den ene eller anden grund. Har du netop fundet en gammel skjorte eller bluse, som du ikke kan passe eller ikke bryder dig om længere, kan du transformere den til en ny genstand, du med største sandsynlighed kan får gavn af i dagligdagen, nemlig en totebag. Ønsker du at lave din egen smarte taske, kan du finde samtlige videoer på nettet, som viser præcist hvordan dette kan gøres. Du skal dog være opmærksom på at det kan være en fordel at lave tasken af langærmet trøjer, idet dette giver dig mere stof at arbejde med.

Tilføj nye elementer til dine ellers lidt mere kedelige tøjgenstande

Ligger du inde med meget simple tøjgenstande, som du ikke bruger fordi de i virkeligheden måske er lidt til den kedelige side? I stedet for at gå ud og købe nyt tøj i lange baner, kan du ved hjælp af simple tiltag gøre dit tøj lidt mere moderne at se på. Det eneste det kræver er i virkeligheden blot at du tænker ud af boksen og er kreativ, du kan nemlig anvende alt fra gamle snørebånd til stofrester til små søde knapper.